Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lonely Planet izdao novi vodič o Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki izdavač turističkih vodiča Lonely Planet izdao je novi turistički vodič o Hrvatskoj, koji na 304 stranice opisuje hrvatske krajolike, obalu, otoke, kao i unutrašnjost zemlje te eno i gastro ponudu karakterističnu za svaku pojedinu regiju.

Autorica Karen Torme Olson u prvom djelu vodiča pod nazivom "Get under the skin" opisuje bogatstvo i raznolikost hrvatske kulturno-povijesne baštine, dok u poglavlju "Rest Easy" nudi korisne servisne informacije poput gdje odsjesti, s naglaskom na autentične primorske kamene kuće i apartmane.

Pročitajte i ovo Vodič za suzbijanje tužbi u medijskim sporovima kako se zaštititi Objavljen Vodič za suzbijanje tužbi u medijskim sporovima Kad razonoda postane opasnost - 3 Riskiranje na moru Što kada zabava postane opasna po život? "Idu na vlastitu odgovornost..."

U poglavlje "Dine Al Fresco" daje popis autentične gastro i eno ponude te restorana i specijaliteta koji se, po njenom mišljenju, jednostavno ne smiju propustiti za vrijeme odmora u Hrvatskoj.

Tu je i dio "Get Around" s mapom atrakcija i prirodnih ljepota koje treba vidjeti, dok u dijelu vodiča "Talk to talk" navodi praktične savjete, riječi i izraze koji mogu pomoći turistima da se lakše sporazume s lokalnim stanovništvom.

Izdavanjem najnovijeg vodiča o Hrvatskoj Lonely Planet je ponovo odao priznanje turističkoj Hrvatskoj, nakon što ju je početkom 2005. proglasio jednim od najpoželjnijih svjetskih turističkih odredišta. Naručiti se može na http://shop.lonelyplanet.com

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene