Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mostov saborski zastupnik Maro Kristić će na lokalnim izborima u Dubrovniku predvoditi Mostovu listu, kao nezavisni kandidat za dubrovačkog gradonačelnika.


Most je u utorak priopćio da, kao u većini velikih gradova, i u Dubrovniku izlazi na svibanjske lokalne izbore sa svojom listom, "predvođenom jednim od najaktivnijih saborskih zastupnika Marom Kristićem, koji prepoznatljivo i fokusirano, s uspjehom komunicira sve, a posebno lokalne teme".

Vezani članci Novčanik, ilustracija Dubrovnik najavio veliki proračun za vraćanje kredita, a sve više građana u problemima. Gradonačelnik optimističan: "Možemo vratiti sve svoje obveze" Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti

Kristić ističe kako je suradnja s nezavisnim listama posebnost i snaga Mosta', te se ona nastavlja i kroz predstojeće lokalne izbore u gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Predstavljanjem svoje vlastite snage, kroz suradnju s prepoznatljivim nezavisnim snagama na lokalnim izborima, okupljamo šire biračko tijelo bez čijeg povjerenja ne može doći do toliko potrebnih promjena", poručio je.

Inače, Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio listu inicijative Srđ je Grad, s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću. (Hina)