Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mostov saborski zastupnik Maro Kristić će na lokalnim izborima u Dubrovniku predvoditi Mostovu listu, kao nezavisni kandidat za dubrovačkog gradonačelnika.


Most je u utorak priopćio da, kao u većini velikih gradova, i u Dubrovniku izlazi na svibanjske lokalne izbore sa svojom listom, "predvođenom jednim od najaktivnijih saborskih zastupnika Marom Kristićem, koji prepoznatljivo i fokusirano, s uspjehom komunicira sve, a posebno lokalne teme".

Vezani članci Kvaliteta turizma u Dubrovniku - 5 Od luksuza do nereda: Provjerili smo kakva je kvaliteta turističke ponude za nadolazeću sezonu Marin Mandić, djelatnik HE Dubrovnik Obitelj i prijatelji stradalih još čekaju odgovore: "Da je normalna situacija, petero ljudi je prije godinu dana trebalo završiti u zatvoru"

Kristić ističe kako je suradnja s nezavisnim listama posebnost i snaga Mosta', te se ona nastavlja i kroz predstojeće lokalne izbore u gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Predstavljanjem svoje vlastite snage, kroz suradnju s prepoznatljivim nezavisnim snagama na lokalnim izborima, okupljamo šire biračko tijelo bez čijeg povjerenja ne može doći do toliko potrebnih promjena", poručio je.

Inače, Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio listu inicijative Srđ je Grad, s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću. (Hina)