Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gorjela trava i borova šuma

Lokalizirani požari kod Danila Kraljice i Galovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požari otvorenog prostora na predjelu mjesta Danilo Kraljice u okolici Šibenika i Galovca kod Zadra su lokalizirani, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Šibenik, JVP Knin, JVP Drniš, Državnih intervencijskih postrojbi Šibenik i Zadar, DVD Perković, DVD Šibenik, DVD Brodarica, DVD Krapanj, DVD Zaton, DVD Zablaće, DVD Grebaštica, DVD Vodice, DVD Dubravica, DVD Skradin, DVD Tisno, DVD Pirovac i DVD Sv. Juraj Kistanje s ukupno 110 vatrogasaca i 32 vatrogasna vozila.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Iz zraka požar su gasila četiri kanadera i dva Air Tractora. U požaru, koji je izbio jučer prijepodne, izgorjela je trava i nisko raslinje na površini od oko 1020 hektara.

Požar otvorenog prostora na predjelu Galovca u Zadarskoj županiji lokaliziran je oko 12:30 sati.

U gašenju su sudjelovali JVP Zadar i DVD Galovac s ukupno 14 vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila, a iz zraka požar gase tri Air Tractora.

U požaru je izgorjela trava, nisko raslinje i smrika na površini od oko 24 hektara. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene