Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poželjna destinacija

'Ljupki glavni grad': Još jedno priznanje za Zagreb!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb se našao u prestižnim vodičima '501 Must-visit destinations' i '501 Must-visit cities'. Prvi je put dobio mjesto u vodiču koji izlazi od 2006. godine.

Zagreb je dobio svoje mjesto u prestižnim vodičima o europskim i svjetskim destinacijama '501 Must-visit destinations' i '501 Must-visit cities', izvijestila je Turistička zajednica grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Glavni hrvatski grad prvi se put našao u popularnim vodičima koji se objavljuju od 2006. godine.

U njima su pregledi različitih svjetkih odredišta, a uz svako je kratki opis onoga što ga čini posebnim i zbog čega se ne smije propustiti. Zagreb je tako 'ljupki glavni grad Hrvatske, izgrađen u austro-ugarskom stilu, pun crkava, muzeja i umjetničkih galerija'. Među lokacijama koje bi čitatelji trebali posjetiti su Mirogoj, Gornji grad, park Maksimir i Donji grad.

Strani mediji: Evo zašto je Zagreb nova SUPER destinacija

Prošli tjedan Zagreb je dobio priznanje i kao poslovna destinacija. Na nedavnoj kongresnoj burzi Conventa u Ljubljani osvojio je certifikat izvrsnosti čim je uvršten u 10 najboljih kongresnih destinacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene