Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Jastrebarskog u Dubrovnik

Tinejdžer zbog ljubavi ukrao auto da stigne na spoj na slijepo! Zabio se u policijski auto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klinac je susjedovim autom iz Jastrebarskog jurio na spoj u - Dubrovnik!

Dubrovački Stradun, 19 sati, bijela trenirka - detalji spoja bili su dogovoreni. Zaljubljeni 16-godišnjak samo je trebao nekako doći iz Jastrebarskog do Dubrovnika! Virtualno prijateljstvo tako se trebalo nastaviti i u 'stvarnom' svijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Policajac u Zagrebu prošao kroz crveno i skrivio prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

16-godišnjak je ukrao susjedov automobil, i krenuo prema svojoj novoj ljubavi na jug. Negdje kod Šibenika mu je ponestalo goriva, pa je ležerno došao do benzinske postaje, natankao i pobjegao!

E, tu se zeznuo jer je za njim krenula policija! Upalili su rotirke, trubili no 16-godišnjak je vidio samo svoj konačan cilj - djevojku u bijeloj trenirci kako ga čeka na Stradunu!

Policija je potom blokirala dionicu autoceste od Vrgorca do Račve. Mladić se ni tada nije želio zaustaviti te se u konačnici zabio u policijski automobil. Tada je konačno uhićen i priveden u policijsku postaju u Vrgorcu, a potom u Split gdje su u ustanovu za maloljetnike po njega došli roditelji.

I tako je ljubavni sastanak neslavno završio s ukradenim automobilom, a potom i razlupanim. A tu je i bježanje od policije, oštećeno policijsko vozilo i ukradeno gorivo na benzinskoj postaji....Tko zna što na sve ovo kaže djevojka u bijeloj trenirci?

Dubrovčani imaju podijeljena mišljenja.'Ukrao je auto da bi došao do cure? Meni je to super!', kaže jedna djevojka iz Dubrovnika. 'Isuse! Glupo! Kako je to mogao napraviti? Jel to istina?', kaže gospođa iz Jastrebarskog. 'Trebalo ga je pustiti da se on nađe s njom i da ljubav zaživi, a nakon toga ga sankcionirati. Naravno, uz dozu popuštanja koja radi ljubavi ide', kaže jedan Dubrovčanin.

Na prvu njegova namjera možda i zvuči romatično, ali mladić je svojim nepromišljenim ponašanjem prekršio niz zakona te ugrozio svoj i tuđe živote.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene