Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sprema se velika promjena

Ljeto odlazi na kratki odmor: Stiže pad temperature, kiša i grmljavina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevolje s vremenom obilježit će i ovaj tjedan. Sprema se velika promjena - pad temperature, kiša, grmljavina pa čak i na moru. Ljeto odlazi na kratki odmor.

Uživanje na moru sutra će poremetiti kiša i grmljavina. Očekuje se pravo osvježenje.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže nevrijeme: Izdano upozorenje za gotovo cijelu zemlju, pripremite se na kišu i jak vjetar

'To znači više oblaka, mjestimična kiša, pljuskovi i grmljavina. I ono što je najvažnije, zamjetno osvježenje', najavio je meteorolog prof. Milan Sijerković.

Najveće promjene bit će u Lici i Gorskom Kotaru. Dok će u Dalmaciji i dalje biti najviše sunčano.'U kopnenom području Hrvatske temperature će sigurno biti 7-8 stupnjeva niže nego danas. Na moru, osobito u Dalmaciji manja'.

Nagle promjene sunačnih i kišnih razdoblja izmjenjivat će se do kraja tjedna. 'Ljeto se može malo odmarati'.

Nevolje zbog lošeg vremena negdje su već počele. Jak vjetar potopio je 14-metarsku brodicu na Braču, a jedrilica kod Pule zatražila je pomoć, jer nije mogla doploviti do odredišta.

Olujno nevrijeme praćeno snažnim vjetrom danas je oko 17:30 pogodilo srednji dio Virovitičko-podravske županije. Vjetar je srušio stabla i kidao grane na drveću te nosio crjepove s krovova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene