Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok neki uživaju na moru, drugi vrijeme provode u kupnji. Ove su godine, kao pravi mamac, vrlo rano počela i ljetna sniženja. Kupci zadovoljni, mnogi kući nose pune ruke vrećica.


Dok nekoliko tisuća Hrvata uživa na moru, drugi pak uživaju u trošenju. Ranija sniženja čak do 60 posto dovoljan su razlog da većina provede dan u kupnji.

Vezani članci Kreću sezonska sniženja - 3 Počinju sniženja, cijene će padati u tri kruga. Čuvajte se online prevara: "Ako zvuči nevjerojatno..." Slika nije dostupna Znate li kako kupovati na sniženjima?!

Poznato je da su žene 'slabe na krpice', pogotovo kada su snižene, pa velike gužve u trgovinama nimalo ne čude.'Sniženje je počelo 17. i od tada imamo veliku gužvu', kazala je voditeljica poslovnice C&A Marina Babić.

Prodavači su više nego zadovoljni. Pa su i za vrijeme blagdana odlučili raditi. Svaka se trgovina bori za kupce. Mame ih velikim i šarenim natpisima za rasprodaju. No, novac očito nije problem. Barem sudeći po broju vrećica s kojim se većina vrati svojim kućama.