Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke vrećica...

Ljetna sniženja su već započela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok neki uživaju na moru, drugi vrijeme provode u kupnji. Ove su godine, kao pravi mamac, vrlo rano počela i ljetna sniženja. Kupci zadovoljni, mnogi kući nose pune ruke vrećica.

Dok nekoliko tisuća Hrvata uživa na moru, drugi pak uživaju u trošenju. Ranija sniženja čak do 60 posto dovoljan su razlog da većina provede dan u kupnji.

Pročitajte i ovo Sastanak Vlade s predstavnicima trgovačkih lanaca Pad cijena Peruško nakon sastanka u Vladi: "Konzum od petka na akciju stavlja 360 proizvoda i još 1000 na sniženje" Rad nedjeljom - 5 Približava se datum Ograničava se rad nedjeljom: "Zatvaranje vrata pogodit će male trgovce"

Poznato je da su žene 'slabe na krpice', pogotovo kada su snižene, pa velike gužve u trgovinama nimalo ne čude.'Sniženje je počelo 17. i od tada imamo veliku gužvu', kazala je voditeljica poslovnice C&A Marina Babić.

Prodavači su više nego zadovoljni. Pa su i za vrijeme blagdana odlučili raditi. Svaka se trgovina bori za kupce. Mame ih velikim i šarenim natpisima za rasprodaju. No, novac očito nije problem. Barem sudeći po broju vrećica s kojim se većina vrati svojim kućama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene