Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Poliveni zapaljivom tekućinom

Požar na automobilima liječnika iz KBC-a Sestre milosrdnice ipak je podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima u nedjelju, iz zasad neutvrđenog razloga, buknuo je požar na dva automobila u krugu KBC-a Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Zagrebačka policija izvijestila je da je u nedjelju oko 2,10 sati na Vinogradskoj cesti na parkiralištu zapaljen osobni automobil Opel Insignia, a u požaru je oštećen i osobni automobil Renault Captur, a prema navodima novinskih portala, vlasnici automobila su liječnici koji su noćas bili dežurni na svojim radnim mjestima u KBC Sestara milosrdnica u Vinogradskoj.

Pročitajte i ovo Izgorio BMW u Karlovcu Buktinja usred grada VIDEO/FOTO Očevid pokazao: BMW pravosudnog policajca zapaljen namjerno Ilustracija Očevid u tijeku Ponovno zapaljeni automobili: Jedan potpuno izgorio, stradala i dva obližnja

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj najvjerojatnije lakozapaljivom tekućinom polio osobni automobil Opel Insignija, zagrebačkih registracija, u vlasništvu 50-godišnjaka, te ga zapalio otvorenim plamenom.

U požaru je oštećen i osobni automobil Renault Captur, također zagrebačkih registracija, u vlasništvu 56-godišnjakinje, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke nakon provedenog očevida.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta još nije utvrđena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene