Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovog puta nema komentara

Smijenjena liječnica s parkinga čija je snimka šokirala Hrvatsku: "Naštetila je reputaciji KBC-a"

Dr. Tatjana Šepić, liječnica Kliničkog bolničkog centra Rijeka čija je snimka svađe zbog parkirališnih mjesta šokirala javnost, više nije pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u riječkoj bolnici.

KBC Rijeka doktoricu Šepić je nakon što se snimka proširila medijima razriješio dužnosti pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju.

"Uprava KBC-a Rijeka jučer je razriješila prim. Tatjanu Šepić, dr. med., s mjesta pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju. Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava čiji su djelatnici u vrijeme pandemije Covid-19 izloženi iznimnim radnim naporima. Usluge KBC-a Rijeka koristi veliki broj građana pa pacijenti, korisnici bolničkih usluga i najšira javnost moraju imati povjerenja u radnu etiku liječnika, medicinskih sestara i nemedicinskog osoblja koji su se dužni pridržavati društvenih konvencija i normi",  poručuju iz KBC-a Rijeka.

Pokušali smo kontaktirati smijenjenu pročelnicu no rekla nam je kako ne želi ništa komentirati.

Prozvana pročelnica Zavoda za audiologiju za Dnevnik Nove TV prethodno je poručila kako se ne misli  zbog svog čina ispričati.

"Nemam se kome za što ispričavati, ja ne radim u COVID centru, ali sam u srcu COVID centra", objašnjava Šepić zašto je rekla da radi u COVID centru.

Podsjetimo, muškarac iz Rijeke na YouTubeu je objavio video snimljen ispred KBC-a Rijeka. Do nesuglasica je došlo zbog parkinga. Žena, koja se predstavila kao liječnica koja radi u COVID bolnici, blokirala mu je izlaz s parkinga i nije se htjela pomaknuti. Muškarac joj je govorio kako je to označeni javni parking, na što mu je ona odgovorila:

"Slušaj me, dušo. Ne budi hirovit. Vidi ove bolnice. Kad ti bude slabo, srest ćemo se. Pa ćeš onda biti manji od makova zrna, da l' me kužiš. I ne budi tako jadan nego budi muškarac. Shvati kriznu situaciju u KBC-u, tu ti ljudi umiru, vidiš ova kuća. Umiru zato jer si ti bezobrazan", rekla mu je liječnica.

Pročitajte i ovo Dino - Blokirani vozač iz Rijeke SUKOBILI SE ZBOG PARKIRANJA Liječnica iz Rijeke o čijoj snimci s parkinga priča cijela Hrvatska: "Nemam se kome za što ispričavati. Nisam znala da snima, to je jedan balavac bezobrazni"

Liječnica je tvrdila je da je mobilizirana, da je zamjenica ravnatelja i da radi u COVID centru. Na kraju je jedino točno da je liječnica i da je došlo do incidenta na parkingu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene