Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u zadnji čas

Novi kvar na zrakoplovu Croatia Airlinesa: Opet otkazan let iz Münchena za Zagreb, putnici bijesni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog tehničkog kvara na zrakoplovu Croatia Airlinesa otkazan je večerašnji let iz Münchena za Zagreb.

Putnici koji su večerašnjim letom iz Münchena trebali doputovati u Zagreb nemalo su se iznenadili kada su im na aerodromu, bez ikakvog objašnjenja, rekli da je let – otkazan.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Slika nije dostupna Vatreni obruč VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb"

"Predali smo prtljagu i 'čekirali' se. Tek su nam naknadno rekli da je let otkazan, pa je dodatan problem nastao zbog toga što smo već prijavljeni za let, pa nam karte nisu mogli otkazati. Zvali smo u Croatia Airlines, ali se nitko nije javljao", rekla nam je jedna od potencijalnih putnica.

Objašnjenje ni naknadno nisu dobili, osim što im je rečeno da razlog nije štrajk koji je bio najavljen za ponedjeljak, a kojeg su čelnici sindikata ORCA upravo danas odgodili.

Tako će ova putnica, baš kao i većina ostalih putnika, neplanirano ostati u tom njemačkom gradu, jer su svi drugi letovi za Zagreb popunjeni. Kompanija im je, kao što je to uobičajeno u ovakvim situacijama, pokrila troškove prijevoza do hotela i noćenje, no većini je to slaba utjeha jer su im zbog iznenadnog otkazivanja leta poremećeni planovi.

Zanimljivo je da se gotovo identična situacija dogodila i prošlog petka kada je također otkazan večernji let. No, tada je informacija o otkazivanju leta stigla oko šest sati ranije, pa je većina putnika ipak imala dovoljno vremena pronaći alternativni prijevoz.

Iz Croatia Airlinesa su nam potvrdili da njihov zrakoplov nije stigao po putnike u München. „Zbog tehničkog kvara naš Dash Q-400 morao je ostati prizemljen u Splitu. Žao nam je zbog problema koje su putnici imali zbog toga i ovim putem im se ispričavamo“, rekao nam je Davor Janušić, glasnogovornik Croatia Airlinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene