Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suze i radost miješaju se u obitelji prerano preminule Martine Pirić. U vrijeme dok su u ponedjeljak pokapali 16-godišnju Martinu, obitelj Pirić dobila je vijest da je njihova druga kći, Maja, u osječkoj bolnici rodila djevojčicu!


Život doista piše drame. Malena Lena svijet je ugledala u trenutku pokapanja svoje tete Martine. Na svijet je došla mjesec dana prije nego što je predviđeno. Djelatnici rodilišta bili su iznimno pažljivi prema majci, jer su znali da je u trenutku poroda Martina položena u grob. Suze i radost isprepliću se u podstanarskom domu Pirićevih. Prinova u obitelji, kažu, nije im ostavila vremena za patnju.

Vezani članci Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca

'Moja Martina je anđeo, otišla je i odmah se pobrinula da ne plačemo. Zet me nazvao dok sam bila na groblju i rekao mi da sam postala baka! Veselimo se, plačemo, dobili smo dijete, a izgubili našu Tinicu', kaže Marija Pirić, majka preminule Martine i novopečena baka.

Shrvanoj od bola, obitelji je rođenje unuke svjetlo na kraju tunela. 'Ovo dijete nam je blagoslov, ja očekujem blagoslov. Ni Martinin odlazak nije kazna, već blagoslov - mi sada imamo našeg anđela koji nas čuva', dodala je Marija Pirić. 

Bebino ime odabrala je upravo Martina prije mjesec dana. Rođenje nećakinje nije dočekala. Bitku je izgubila nakon sedmomjesečne borbe s opakom bolešću u 17. godini života.