Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'O tome ćemo razgovarati'

Leko: Nisam upoznat sa situacijom oko smjene ministra Linića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Leko danas je nakon smjene Slavka Linića rekao kako premijer Milanović uvijek može smijeniti nekog od ministara.

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko izjavio je danas kako nije upoznat sa situacijom oko smjene ministra financija Slavka Linića, ali i istaknuo kako premijer Zoran Milanović može uvijek smijeniti nekog od ministara te provesti rekonstrukciju Vlade.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

 Milanović smijenio Linića: Država se ne smije oštećivati

"Nisam upoznat sa situacijom, nismo raspravljali u stranci i zato vam ne mogu ništa reći, ali mogu reći da je premijer mandatar i da uvijek može raditi i smjenu, ali i rekonstrukciju Vlade", rekao je Leko novinarima nakon svečane sjednice splitskog Gradskog vijeća u povodu sutrašnjeg blagdana Sv Duje, zaštitinika tog grada.

Na upit hoće li Linićeva smjena izazvati potrese u SDP-u, Leko je kratko odgovorio: "O tome ćemo razgovarati u stranci". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene