Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lažno dojavljivao o bombama u trgovačkim centrima pa uhićen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je tri puta lažno dojavio da su bombe postavljene u Importanne Galleriji i Importanne centru

Zagrebačka policija pritvorila je 35-godišnjaka kojega sumnjiči da je tri puta telefonom lažno dojavljivao o postavljenoj bombi u zagrebačkim trgovačkim centrima.

Pročitajte i ovo Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila Ilustracija Još jedna lažna dojava Evakuirane željeznička i postaja metroa u Barceloni zbog dojave o bombi: Zaštitar čuo zvuk otkucavanja i vidio žice

>> Zagreb: Zbog lažne dojave o bombi evakuiran Importanne Centar

Policija je izvijestila kako je nakon kriminalističkom istraživanja 35-godišnjaka osumnjičila da je 24. listopada navečer dva puta, te 2. i 3. studenoga, otprilike u isto vrijeme, nazivao telefone u trgovačkim centrima na Iblerovu trgu (Importanne Galleria) i Trgu Ante Starčevića (Importanne centar) te lažno prijavljivao da je postavljena bomba.

Policija, odnosno njezini pirotehničari, svaki su put intervenirali i obavili protueksplozijski pregled, kojim je u tim objektima i okolnom području utvrđeno da nema eksplozivne naprave, odnosno da su dojave bile lažne.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je mjerodavnom državnom odvjetništvu protiv njega podnijeta kaznena prijava za tri kaznena djela lažne uzbune, kažu u PU zagrebačkoj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene