Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivotvorenje novca

Lažni euri: Sudac odlučuje hoće li uhićeni ostati u istražnom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu danas odlučuje hoće li neki od uhićenih osoba koje se sumnjiče za krivotvorenje novca ostati u istražnom zatvoru.

U sklopu policijske akcije u kojoj je razbijen veliki lanac krijumčara krivotvorenog novca uhićeno je 19 osoba, dok je protiv 12 podnesena kaznena prijava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krivotvorili 180.000 eura Optuženi jer su u Bjelovaru držali ilegalnu tiskaru eura Slika nije dostupna Rekordna zapljena VIDEO U podrumu kuće krivotvorili milijune eura i dolara

>> Pronađena tiskara u kojoj se odštampalo 180.000 lažnih eura!

Prvi put u Hrvatskoj je otkrivena ilegalna tiskara stranog novca. Zaplijenjeno je 180 tisuća krivotvorenih eura, no još se ne zna koliko je otisnutog novca u optjecaju diljem Hrvatske, ali i izvan granica gdje je novac pronađen.

Kriminalna grupa jučer je cijeli dan bila na ispitivanju u USKOK-u, a istražni sudac danas će odlučiti hoće li se neki od njih zadržati u istražnom zatvoru. U sličnim slučajevima USKOK je tražio pritvor za one koje bi na slobodi mogle utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo, dok su obranu sa slobode omogućavali osumnjičenicima koji su priznavali nedjelo. (A.E./ I.I./ Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene