Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RBA upozorava

Lažne SMS i druge poruke o poslovanju RBA banke

Raiffeisenbank Hrvatska
Raiffeisenbank Hrvatska Foto: PR
RBA želi upozoriti javnost na lažne SMS i druge poruke koje su u opticaju proteklih dana i kojima se pokušava diskreditirati poslovanje i stabilnost RBA.

Poruke nama nepoznatih autora su neistinite i lažne. Jučer smo navedene poruke prijavili Ministarstvu unutarnjih poslova koje je pokrenulo daljnju istragu.

Želimo naglasiti da je poslovanje naše banke u potpunosti stabilno te da su sve usluge i svi proizvodi dostupni. Novac klijenata je u potpunosti siguran, a gotovina je uvijek dostupna u iznosima koji klijenti zatraže.

Također, bitno je naglasiti kako RBA ne posluje na pogođenim tržištima Ukrajine i Rusije te upravo zato za nas ne postoji nikakva izloženost prema tim tržištima. 97% poslovanja RBA odvija se unutar Republike Hrvatske i Europske unije. Imamo visoku razinu kapitala, kao i iznimno visoku razinu likvidnosti.

Želimo prenijeti poruku javnosti da ukoliko dobiju poruke koje šire dezinformacije i paniku, molimo da nam ih pošaljete na info@rba.hr kako bismo ih proslijedili Ministarstvu unutarnjih poslova. Također, možete nas nazvati na broj 072 62 62 62, poslati direktnu poruku na društvenim mrežama ili javiti se direktno vašem osobnom kontaktu u našoj banci.

Iskreno nam je žao svih koji su meta ovih lažnih poruka i razumijemo zabrinutost svakoga tko ih je zaprimio. Teško nam je razumjeti da pojedinci dodatno uzrokuju paniku šireći lažne vijesti.

Mi ostajemo glas transparentnosti i jasnoće. Tu smo za naše klijente i slobodno nas mogu kontaktirati ukoliko žele još dodatnih informacija.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene