Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon dojave da je došlo do požara oko 9:30 na Trgu sv. Trojstva u Požegi pripadnici Javne vatrogasne postrojbe u veoma kratkom vremenu došli su na mjesto događaja.


Po dolasku su mogli utvrditi samo da se radi o lažnoj dojavi jer nije bilo nikakvog požara.U jednom se dvorištu pripremalo pečenje janjca na pecalu. Uspaničeni susjed u jednom je trenutku primijetivši dim pomislio da se radi o požaru te je bez prethodne provjere nazvao Centar 112 i prijavio da je došlo do požara. Na svu sreću, to se nije dogodilo, kako neslužbeno doznaje portal pozega.eu.

Vezani članci Izgorio autobus kod Makarske (Foto: Dalmacija Danas) - 1 Autobus pun turista zapalio se kod Makarske: Vozilo u potpunosti izgorjelo, vatrogasci su još na terenu Zapaljeni tanker (Foto: Screenshot/YouTube) Tanker pun goriva zapalio se nasred ceste, vatrogasci su bili potpuno bespomoćni

Kad su vatrogasci već došli na mjesto navodnog požara, vlasnik ih je pozvao da dođu za tri sata kada se janjac skine s ražnja, no oni su odgovorili da se zbog zauzetosti ne mogu odazvati.