Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon dojave da je došlo do požara oko 9:30 na Trgu sv. Trojstva u Požegi pripadnici Javne vatrogasne postrojbe u veoma kratkom vremenu došli su na mjesto događaja.


Po dolasku su mogli utvrditi samo da se radi o lažnoj dojavi jer nije bilo nikakvog požara.U jednom se dvorištu pripremalo pečenje janjca na pecalu. Uspaničeni susjed u jednom je trenutku primijetivši dim pomislio da se radi o požaru te je bez prethodne provjere nazvao Centar 112 i prijavio da je došlo do požara. Na svu sreću, to se nije dogodilo, kako neslužbeno doznaje portal pozega.eu.

Vezani članci Bogovićeva ulica Posljedica olujnog nevremena? U najužem centru Zagreba veliki komadi žbuke usred dana otpali s fasade i tresnuli na pločnik Vatrogasci i nakon 24 sata pokušavaju ugasiti požar koji je izbio na brodu - 5 Požar na trajektu u Šibeniku još nije ugašen: "U potpalublju tinja i temperatura je previsoka"

Kad su vatrogasci već došli na mjesto navodnog požara, vlasnik ih je pozvao da dođu za tri sata kada se janjac skine s ražnja, no oni su odgovorili da se zbog zauzetosti ne mogu odazvati.