Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Antun Laslo kaže da ratari, za razliku od mljekara, imaju razloga za nezadovoljstvo zbog smanjenja poticaja za 40 posto.


Dogovorenom otkupnom cijenom mlijeka od 2,40 kuna po litri - koja s državnom premijom od 0,65 kuna prelazi tri kune, a tome još treba dodati i tvorničku premiju - svi proizvođači mlijeka trebaju biti zadovoljni jer njome mogu zadovoljiti svoje interese, platiti kredite i druge obveze, izjavio je danas predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje (ZUSSB) Antun Laslo.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Radnike su pokrali, sada smo mi na redu' Slika nije dostupna Đakovo: Predstavljanje Nezavisne liste Antuna Lasla

Stoga, u ovom trenutku nema razloga za prosvjede, rekao je Laslo na konferenciji za novinare ZUSSB-a u Đakovu.

Napomenuo je kako su, za razliku od mljekara, ratari ti koji imaju razloga za nezadovoljstvo zbog smanjenja poticaja za 40 posto, pa ZUSSB od države traži da se taj rez u potporama seljacima nadoknadi vaučerima u umjetnom gnojivu. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju