Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Status branitelja

Laburisti uzeli Ćiru 'na zub': 'Koja je svrha njemu davati pričuvni vojni čin?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Saboru se raspravljalo o Izvješću o provedbi Zakona o pravima hrvatskih branitelja i njihovih obitelji.

Prošle je godine na to potrošeno 250 milijuna kuna manje u odnosu na 2010. godinu. U raspravu se uključio i laburist Mladen Novak, koji je za srozavanje ugleda Domovinskog rata optužuje podjelu pričuvnih činova. Za primjer je uzeo Ćiru Blaževića.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 4 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana"

'Čime neka takva osoba zaslužuje pričuvni čin? ako ima zasluge, ako ima neki razlog zbog čega se ocijenjuje da mu treba dati priznanje pa dajte mu neko odlikovanje, dajte mu priznanje, ali koja je svrha dat mu pričuvni čin? Zar to nije isto načln degradiranja i domovisnkog rata i statusa branitelja?', zapitao se Mladen Novak iz kluba zastupnika Hrvatskih laburista.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene