Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Točno u podne

Kušajte vrhunske čokolade i kave na Zagreb Coffee & Chocofestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra točno u podne otvara se Zagreb Coffee & Chocofest.

Od 6. do 9. veljače u zgradi HDLU (stara džamija) na Trgu žrtava fašizma 16, održat će se Zagreb Coffee & Chocofest.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Josipa Rimac Puno otkrivaju "Di si radosti. Di si lipa": U javnost procurile poruke koje su razmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Rimac Panamski kanal u problemima Nude poticaje Suša izaziva velike probleme u jednom od najvažnijih prometnih kanala: Može li kava riješiti problem?

Kušajte vrhunske čokolade i kave, zabavite se uz brojne gastro radionice, show cooking, korisna predavanja i dr. Probajte i egzotične čokolade i praline od čvaraka, s pršutom, vinom, maslinovim uljem ili sirove te brojne druge.

Vrhunski hrvatski baristi pokazat će vam svoje umijeće latte arta – ukrašavanje kava pjenom i pripravljanju koktela od kave.

Kakve je samo pustolovine doživio, a samo se bavi uzgojem...

Atrakcija Festivala su svjetski poznati umjetnici. Karen Eland, slikarica iz SAD-a, slikat će kavom i čokoladom uživo, a sedmerostruki Guinessov rekorder u izradi velikih mozaika, Saimir Strati radit će mozaike od različitih zrna kave.

U subotu, 8. veljače zabavite se na koncertu Africa, Coffee&Choco Sensations. Svirat će Ismail Balde Commi (Senegal) & djembe grupa 'Silaba' iz Zagreba, a plesat će se i salsa.

U nedjelju, 9. veljače, na Dječjem čoko danu, djeca mogu uživati u izradi figurica od jestive ticino mase te zabavnom čokoladnom showu i čarolijama Mak teatra.

Festival je otvoren od četvrtka, 6. do nedjelje, 9. veljače, od 10-21. Ulaz je besplatan, ali je osmijeh obvezan, poručuju organizatori.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene