Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Požaru koji je planuo u nedjelju oko 9 sati u radionici za autocisterne u riječkoj industrijskoj zoni Kukuljanovo, u kojoj su bile dvije prazne autocisterne, stavljen je pod nadzor nešto prije 11 sati, doznaje se od vatrogasaca.


Radionica tvrtke za prijevoz naftnih derivata u potpunosti je izgorjela, a neslužbeno se doznaje da nitko nije ozlijeđen.

Vezani članci Prebrojavanje glasova Prebrojeni svi listići: Pogledajte kako nakon izborne noći stoje stvari u četiri velika grada Kandidati u vodstvu prema prvim privremenim rezultatima izbora REZULTATI IZBORA Plenković: "Naš rezultat je pobjednički, kakav smo i očekivali", Grbin: "Tamo gdje nismo uspjeli - mijenjat ćemo se"

Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Rijeke i Opatije te dobrovoljna vatrogasna društva (DVD) iz Čavli, Škrljeva, Jelenja i Hreljina. Sudjelovalo je ukupno 50-tak vatrogasaca s desetak vozila pa je požar ugašen za nešto više od dva sata.

Od vatrogasaca se također doznaje da je prijetila opasnost od eksplozije zbog zapaljivih para unutar autocisterni, ali je veća nesreća izbjegnuta.

Materijalna šteta je velika a uzroci požara za sad nisu poznati. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook