Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum, nominirana je za ‘Ženu godine’, projekt pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH u organizaciji časpisa Zaposlena.


Uz Kseniju Kadrum, su još nominirane i: dizajnerica Ksenija Vrbanić, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, redateljica i scenaristica Ivona Juka te direktorica tvrtke Crocon Linda Poščić Borovac.

Vezani članci Predsjednički izbori (Foto: Dnevnik.hr) Bogat program i zanimljivi gosti: Pratite predsjedničke izbore na Novoj TV i na portalu DNEVNIK.hr Ksenija Kardum (Foto: Dnenvik.hr) Ksenija Kardum predstavila informativni program Nove TV na skupu europskih komercijalnih televizija u Bruxellesu

Izbor za ‘Ženu godine’ održat će se 12. srpnja, a svečanost je to na kojoj će se i ove godine izabrati jedna od nominiranih koja se u protekloj 2015. godini posebno istaknula svojim radom i doprinijela ravnopravnijem položaju žena hrvatskom društvu te nastojala utrti put svojim mlađim kolegicama.