Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BLOGER KRULE

'Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija!... alooooo Rusija!!!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U hrvatskoj javnosti odjeknuo je post kojeg je na Facebooku o požarima u Hrvatskoj objavio poznati bloger Krule.

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, nije mogao ne osvrnuti se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara pomoć ponudila Rusija, a ne Europska Unija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili!

Tužne fotografije iz Trstenika - požar na Pelješcu uništio sve pred sobom

Krule se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih te prikupio više od 10 tisuća 'lajkova' te više od dvije tisuće 'shareova'.

Njegov post s Facebooka prenosimo u cijelosti.

'Poštovana EU! (Europska unijo)

Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama bijesne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla... niti jedna jedina država!!!

Kad je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je gorio Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, no mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš europsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće nitko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše europske tekovine, pička vam materina "civilizirana".

Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni... o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.

Kud prije 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuhanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!

„Europska unija je jedna velika obitelj“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za „novorođeno dijete“ poput nas. Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!

Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!... alooooo Rusija!!! Jel to vama draga EU normalno!?!?... (tlak će me žveknut, oće materemi)... jebem vam sve u rodu, vama i velikoj obitelji!

p.s. Tlak mi je uredan... 920/850... pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osvještenu jebem!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene