Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srpski Alo kritizira

Krizni ručak za Tadića: Sretan da je kavu dobio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovni Tadićev posjet Hrvatskoj ni kod srpskog tiska nije prošao nezamijećeno. Srpski Alo članak je posvetio skromnom ručku, koji je Tadića dočekao.

Zbog mjera štednje, pripremljen je 'krizni ručak' za tridesetak gostiju, piše Alo. Za predjelo Tadić se mogao počastiti mozzarellom i cherry rajčicama začinjenim bosiljkom. Ručak u državnoj rezidenciji sastojao se od juneće juhe s domaćim rezancima, bifteka s tikvicama, patlidžanom i gljivama na žaru, uz dodatak zelene salate, a na kraju su se zasladili pitom s jabukama i voćem i to uz kavu.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..."

Na ručku se premijerka našalila kako su sad dobili čak i kavu, a da se inače u Vladi pije samo voda Uz jelo su im poslužena i vina i to istarsko pjenušavo vino, bijela vina 'malvazija bomarchese' i 'malvazija barrique', te crveno 'pinot' iz 'de gotho' linije vinarije Kutjevo. Alo napominje kako je Tadić dočekan uz sve državne počasti.

>> Tadić se nada boljim vremenima za srpske poduzetnike u RH

>> 'Nisam očekivala da dva predsjednika baš mene posjete'

>> 'Bio sam usamljen do dolaska Josipovića'

Na Pantovčaku bi danas meni trebao biti ipak malo bogatiji. Na svečanoj večeri, koju priređuje Josipović, poslužit će se istarski riblji specijaliteti, koje će spremiti najpoznatiji kuhari iz Istre.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene