Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponovni Tadićev posjet Hrvatskoj ni kod srpskog tiska nije prošao nezamijećeno. Srpski Alo članak je posvetio skromnom ručku, koji je Tadića dočekao.


Zbog mjera štednje, pripremljen je 'krizni ručak' za tridesetak gostiju, piše Alo. Za predjelo Tadić se mogao počastiti mozzarellom i cherry rajčicama začinjenim bosiljkom. Ručak u državnoj rezidenciji sastojao se od juneće juhe s domaćim rezancima, bifteka s tikvicama, patlidžanom i gljivama na žaru, uz dodatak zelene salate, a na kraju su se zasladili pitom s jabukama i voćem i to uz kavu.

Vezani članci Posječene masline - 1 Lopovi ukrali masline stare i do stotinu godina! Uzimaju ih za ukras, a za sobom osim rupa u zemlji, ostavljaju ogromnu novčanu štetu Istarski stožer poziva na poštivanje mjera Hladan tuš iz Berlina: Njemačka i Istru uvrstila na listu rizičnih područja, uz još jednu hrvatsku županiju

Na ručku se premijerka našalila kako su sad dobili čak i kavu, a da se inače u Vladi pije samo voda Uz jelo su im poslužena i vina i to istarsko pjenušavo vino, bijela vina 'malvazija bomarchese' i 'malvazija barrique', te crveno 'pinot' iz 'de gotho' linije vinarije Kutjevo. Alo napominje kako je Tadić dočekan uz sve državne počasti.

>> Tadić se nada boljim vremenima za srpske poduzetnike u RH

>> 'Nisam očekivala da dva predsjednika baš mene posjete'

>> 'Bio sam usamljen do dolaska Josipovića'

Na Pantovčaku bi danas meni trebao biti ipak malo bogatiji. Na svečanoj večeri, koju priređuje Josipović, poslužit će se istarski riblji specijaliteti, koje će spremiti najpoznatiji kuhari iz Istre.