Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadriliječništvo

S krivotvorenom diplomom radila kao logoped u školi i vrtiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu (38) se sumnjiči da je u Italiji pribavila krivotvorenu diplomu fakulteta u Padovi.

Djelatnici umaške i bujske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom s područja Umaga zbog sumnje da je počinila kaznena djela krivotvorenje isprava, nadriliječništvo i ovjeravanje neistinitog sadržaja, izvijestila je danas istarska policija.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu

Prema podatcima policije, ženu se sumnjiči da je u Italiji pribavila krivotvorenu diplomu fakulteta u Padovi, temeljem koje je sklopila ugovore o djelu te je od 2005. godine, u jednom dječjem vrtiću na bujskom području i u jednoj osnovnoj školi na umaškom području, obavljala poslove logopeda.

Osim što je radila u vrtiću i u školi, kako se navodi u priopćenju, 38-godišnjakinja je usluge logopeda, uz novčanu naknadu, pružala i u svom domu na području Umaga.

Šetala po lukobranu, pala i na mjestu preminula

Policija ju sumnjiči da je počinila i kazneno djelo ovjeravanja neistinitoga sadržaja, s obzirom da je u listopadu 2013. u javno-bilježničkom uredu u Novigradu, ovjerila navedenu krivotvorenu diplomu.

Po dovršetku kriminalističkoga istraživanja, 38-godišnjakinja je privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene