Humanitarna akcija za oboljelog Kristiana Jukića (Foto: Facebook/Mladi Rugvice)
Humanitarna akcija za oboljelog Kristiana Jukića (Foto: Facebook/Mladi Rugvice) Foto: Facebook/Mladi Rugvice

Devetnaestogodišnji Kristian Jukić iz Rugvice obolio je od tumora središnjeg živčanog sustava. Da bi uspio otići u Njemačku na liječenje potrebna mu je pomoć.


Prijatelji teško oboljelog devetnaestogodišnjeg Kristiana Jukića iz Rugvice putem društvene mreže zatražili su pomoć. Kako su napisali, Kristian je obolio od tumora središnjeg živčanog sustava.

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno" PR Kako zvuči„Skriveni Božić“, singl sa snažnom porukom i pozivom na humanitarnu akciju?

Liječenje zloćudne bolesti u Njemačkoj košta između 100 i 150 tisuća eura. Kristianova majka otvorila je žiro račun za donacije, a svi se podaci nalaze u objavi na Facebooku.

"Dragi prijatelji,
U tijeku je humanitarna akcija za našeg Kristiana Jukića, našeg mještanina iz Rugvice. Kristian je u svojoj 19 godini života obolio od tumora središnjeg živčanog sustava. Za liječenje ove zloćudne bolesti, potrebno je prikupiti između 100 i 150 tisuća eura kako bi Kristian mogao otići u njemačku kliniku Universitäts Klinikum Heidelberg na liječenje.

Molim Vas da uplatom na žiro račun koji je otvorila njegova majka Perka Jukić, broj HR0523600003118363652 pomognete u borbi protiv ove bolesti. Također možete pomoći donacijom na njegovu adresu, Kaptolska 3, Svibje, 10 361 Sesvetski Kraljevec. Unaprijed hvala na svakoj pomoći!", napisali su Mladi Rugvice na Facebooku.