Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po nalogu DORH-a

Kriminalistička policija na HRT-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalistička policija ušla je danas na Hrvatsku radioteleviziju (HRT) po nalogu Državnog odvjetništva, potvrdila je Hini glasnogovornica policije Jelena Bikić.

O pojedinostima kriminalističkog istraživanja i izvidima koje kriminalistička policija provodi po nalogu Državnog odvjetništva policijska glasnogovornica nije željela govoriti.

Informaciju da je kriminalistička policija na HRT-u Hini je potvrdila i glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin, dodavši da to nije nešto tako neobično kako to prikazuju mediji.

Mediji pak nagađaju da kriminalisti istražuju odnos javne televizije i odvjetničkih društava te da su iz ureda pravne službe počeli izuzimati velike količine dokumenata.

Navode i podatke da za HRT rade 24 odvjetnička društva, a njih pet radi samo na ovrhama koji su, kako se tvrdi, po poslovnoj odluci Uprave HRT-a, izabrani bez javnoga natječaja, te da je HRT od 2003. pokrenuo ukupno 900.000 ovrha, a u posljednje dvije godine poslano ih je 120.000. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRAĆANJE RELEVANTNOSTI HRT je najavljivao novi model pretplate: Poznato je koliko će iznositi pristojba Zapisnik HRT-a Borba s pristojbom Nevjerojatna priča! Pogledajte kako je inkasator došao do osobnih podataka: ''Ne želim da ovo prođe neopaženo". Oglasio se i HRT

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene