Obavijesti Video Pretražite Navigacija
naporan rad se isplatio

Trijumf Krila Oluje na međunarodnom mitingu: "Mi smo prvo prijatelji, a onda kolege"

Aktualno Galerija Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 2 Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 2 Foto: DNEVNIK.hr Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 1 Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 1 Foto: DNEVNIK.hr Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 5 Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 5 Foto: DNEVNIK.hr Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 3 Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 4 Galerija 1/5 >>
Krila Oluje osvojili su trofej za najbolju prezentaciju na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj

Novi uspjeh Krila Oluje, akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Iznad vojne zračne luke kraj Bratislave akrobatska grupa Krila Oluje pokazala je još jednom zbog čega su ponos Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Osvojili su trofej za najbolju prezentaciju na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj na kojem su sudjelovali piloti iz dvadeset dvije zemlje. Građani će u njihovim akrobacijama moći uživati već ove nedjelje poslijepodne u Gornjoj Stubici.

Uspjeh je ovo koji nije došao preko noći. Piloti poručuju da su iza njih mjeseci upornog rada i uvježbavanja, ali i simbioza sa zrakoplovnim tehničarima.

Prilikom povratka u vojnu bazu Zemunik nešto prije trinaest sati odradili su i slavljenički let iznad Zadra. Iz Ministarstva obrane odbijenica na upit Dnevnika Nove TV da im piloti komentiraju novi uspjeh u Slovačkoj.

 

Posljednji put pred kamerama prije mjesec dana kada su slavljeničkim letom prošli cijelu obalu. Bez čvrstog prijateljstva, kažu, ovakve zračne vratolomije već osamnaest godina ne bi bile moguće.

"Sama činjenica da smo mi prvo prijatelji, a onda kolege, govori to. Povjerenje je izuzetno bitno", rekao je 11.8.2023. bojnik Darko Belančić, vođa akrobatske skupine Krila Oluje.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene