Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide u Uskok

Beljak: ''Madjer se hvalio kako će za prelazak dobiti vreću novca, imam ljude koji tvrde da su ga čuli''

Krešo Beljak (Foto: DNEVNIK.hr)
Krešo Beljak (Foto: DNEVNIK.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Krešo Beljak (Foto: DNEVNIK.hr) Galerija 1/1 >>
Šef HSS-a Krešo Beljak rekao je kako ima nove informacije u vezi političke trgovine.

Nemam informacija što Uskok radi s mojom prijavom vezano uz Mladena Madjera, ali imam nove informacije za Uskok, otkrio je novinarki Dnevnika Nove TV Ivani Brkić predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna slučaj mladena madjera Krešo Beljak dao iskaz zbog sumnji u kupovinu zastupnika: ''Razgovor je bio dug i plodonosan'' Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) ''Treba imati obraz kao đon'' Uskok provodi izvide, stranke predlažu zakonska rješenja: Može li se najezda saborskih transfera uopće zaustaviti?

Kazao je kako ima informacije vezano za Stjepana Kožića, bivšeg člana HSS-a i Zagrebačkog župana.

"Javljaju se brojni ljudi i govore što on radi u svojoj županiji i kako mu je proračun praktički jednoglasno prošao i zbog čega. Sve ću to reći Uskoku pa će oni dalje istražiti. Oko Madjera su se također pojavile nove informacije, odnosno navodni svjedoci koji su spremni svjedočiti o njegovom hvaljenju da će dobiti vreću novaca", rekao je Beljak.

Kožić najavio tužbu za klevetu

Povodom medijskih napisa o umiješanosti župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića u prelazak saborskog zastupnika Madjera u klub Miladan Banića, te o priklanjanju župana Kožića stranci Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti priopćenjem je stigla izjava župana Kožića koju prenosimo u cijelosti.

''Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Madjera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Svoj mandat u Saboru RH, radi nespojive dužnosti, dao sam na raspolaganje stranci HSS čiji sam tada bio član, a predsjednik stranke Krešo Beljak mandat je dodijelio gospodinu Madjeru. Tvrdnje da sam na bilo koji način povezan s prelaskom gospodina Madjera ima za cilj jedino i isključivo naštetiti mom ugledu radi čega ću protiv gospodina Beljaka podnijeti tužbu za klevetu.

S obzirom da su odlasci iz HSS-a postali pravilo, a ne iznimka, smatram kako bi vodstvo stranke trebalo preispitati sebe, a ne krivce tražiti u drugima.

Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene