Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun na društvenoj mreži

Beljak na Twitteru odbrusio Batarelu: "Stvaraj svoju primitivnu pripi*dinu u Australiji!". Obrušio se i na Ružu Tomašić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak u petak je na svojem Twitteru odgovorio na Facebook savjete koje je ženama podijelio Vice Batarelo, predsjednik Zaklade Vigilare. Nakon toga, tvitnuo je i europarlamentarki Ruži Tomašić.

Krešo Beljak na društvenoj mreži nije štedio na riječima upućenim Baratelu i Tomašić.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak, predsjednik HSS-a U Samoboru HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore" Konferencija Socijaldemokrata, HSS-a i Hrvatskih laburista Okupljanje ljevice Laburisti se pridružili savezu "Naša Hrvatska": "Ovo je samo nastavak suradnje i povjerenja"

"Za katolika Vicu želim:
* da što prije postane opet samo Vincent John
* da izmoli sto "očenaša" na zagrebačkom aerodromu prije nego zauvijek odleti nazad tamo odakle je došao
* da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripizdinu stvarati u rodnoj Australiji, a ne kod nas", poručio je Beljak Batarelu.

Podsjetimo, Vice Batarelo je na svojem Facebooku napisao savjete ženama uoči Dana žena.

Između ostalog, ženama je savjetovao da ljube Isusa Krista iznad svega, da se ugledaju na njegovu majku Mariju kao sliku prave žene, da si izmole muža koji će ih ljubiti, te da odbace "otrov feminističke ideologije" i ne pokušaju biti "loša kopija muškarca" te da "izmole barem jednu Zdravo Mariju svaki puta kada vide gđu. Sarnavku na TV-u".

Novi tvit nakon par sati

Samo par sati nakon toga, Beljak je ponovno tvitnuo. Ovaj put, reagirao je na izjavu europarlamentarke Ruže Tomašić u kojoj ona tvrdi da su "beskrupulozni lijevi lobiji" krivi za zabranu mise na Bleiburgu.

"Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade, a porijekom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i uči nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajnicima. Sikter iz naše Hrvatske!!", poručio je Krešo Beljak Ruži Tomašić. 

 Tomašić mu nije ostala dužna pa je tako objavila: "Jedno se ne mijenja zadnjih 70 g - siledžije tjeraju iz Hrvatske sve koji im smetaju da lakše zapojasaju ono što im ne pripada. 'Antifašisti' su HSS zabranili, a emigracija ga je sačuvala. Moje rođenje u Bosni problematizira lik rođen u Sloveniji. Ako je i od Beljaka, previše je". 

"Mogao sam reći drugačije"

U subotu je Beljak ponovno tvitnuo. Smatra da je mogao i trebao neke stvari reći drugačije, ali...

"Vezano uz reakcije na moje stavove, želim reći da iza svojih riječi stojim. Istina je da sam to mogao i trebao reći drugačije, no teško je koristiti birane riječi i ostati smiren gledajući kako sve dublje tonemo u fašizaciju!", napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene