Krešimir Macan (Foto: Zarko Basic/PIXSELL)
Krešimir Macan (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Stručnjak za odnose s javnošću, Krešimir Macan, na svom je Instagram profilu objavio Rješenje Vlade prema kojem ga se imenuje za posebnog savjetnika premijera.


Za posao posebnog savjetnika premijera za strateško komuniciranje Krešimir Macan dobivat će mjesečnu naknadu od 9.000 kuna neto, stoji tako u dokumentu Rješenja kojeg je Macan objavio na svom Instagram profilu.

 

Sada je sve službeno, a ovo je medij od slike #politikaHR

A post shared by Krešimir Macan (@kmacan) on

Vezani članci Testiranje na koronavirus i Davor Božinović, ilustracija Stožer donosi nove mjere za Dalmaciju: Ministar dao naslutiti o čemu se radi, najavio objavu detalja Instagram protiv stvarnosti - 14 Ljepota nije u očima promatrača, nego u rukama instagramuša: Snime 200 do 500 slika prije objavljivanja

 

''Posebni savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske nije u stalnom radnom odnosu u Vladi Republike Hrvatske, već po nalogu predsjednika Vlade Republike Hrvatske obavlja poslove dok priroda posla to zahtjeva'', stoji u rješenju.

Podsjetimo, Vlada je prije dva dana ukinula odluku iz 2012. godine kojom je državnim tijelima i tvrtkama, osim u iznimnim slučajevima, bilo zabranjeno angažiranje PR stručnjaka.