Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao u Vladi

Macan objavio Rješenje o imenovanju za savjetnika, objavio i iznos plaće

Krešmir Macan imenovan za posebnog savjetnika u Vladi (Foto: Instagram)
Krešmir Macan imenovan za posebnog savjetnika u Vladi (Foto: Instagram) Foto: Instagram
Stručnjak za odnose s javnošću, Krešimir Macan, na svom je Instagram profilu objavio Rješenje Vlade prema kojem ga se imenuje za posebnog savjetnika premijera.

Za posao posebnog savjetnika premijera za strateško komuniciranje Krešimir Macan dobivat će mjesečnu naknadu od 9.000 kuna neto, stoji tako u dokumentu Rješenja kojeg je Macan objavio na svom Instagram profilu.

 

Sada je sve službeno, a ovo je medij od slike #politikaHR

A post shared by Krešimir Macan (@kmacan) on

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom večeri Pali Whatasapp i Instagram, a i Facebook ima poteškoće: Korisnici masovno prijavljuju probleme Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

 

''Posebni savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske nije u stalnom radnom odnosu u Vladi Republike Hrvatske, već po nalogu predsjednika Vlade Republike Hrvatske obavlja poslove dok priroda posla to zahtjeva'', stoji u rješenju.

Podsjetimo, Vlada je prije dva dana ukinula odluku iz 2012. godine kojom je državnim tijelima i tvrtkama, osim u iznimnim slučajevima, bilo zabranjeno angažiranje PR stručnjaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene