Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na portalu Dnevnik.hr jutros u 9 sati prvi put su puštene Flash vijesti.


Koncept je osmišljen kako bi donio glavne vijesti dana internet publici koja je često u utrci s vremenom. U samo 60 sekundi naši voditelji Ema Branica i Ivan Vrdoljak ispričat će vam najaktualnije vijesti.

Emu Branicu poznajemo iz magazina Provjereno. Ema uživa u adrenalinu istraživanja priča i radu na terenu. Smatra se otvorenom i upornom osobom, a kao pravi novinar najviše od svega cijeni iskrenost.

Vezani članci EMA Europska agencija za lijekove: "Neobični krvni ugrušci trebaju na listu rijetkih nuspojava AstraZenece", objavljen i popis ostalih mogućih nuspojava Cjepivo AstraZenece EMA će dodatno istražiti AstraZenecu: Pokrenuta hitna naliza krvnih ugrušaka, dorađene preporuke već početkom travnja

>> Pogledajte Flash vijesti

Njezin kolega Ivan Vrdoljak novinar je informativnog programa Nove TV te svakodnevno pridonosi stvaranju najgledanijih Vijesti i Dnevnika.

I Emi i Ivanu Flash vijesti prvo su voditeljsko iskustvo no svojom mladošću, žarom i entuzijazmom izvrsno su se uklopili u format.

Ukoliko ste propustili prve Flash vijesti u 9 sati, već u 14 donosimo najsvježije informacije. Stoga nas pratite na portalu ili našoj Facebook stranici.