Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S Ba3 na Ba2

Kreditna agencija Moody's povećala ocjenu Zagrebačkog holdinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kreditna agencija Moody's u svom jučer objavljenom izvješću, povećala je ocjenu Zagrebačkog holdinga sa Ba3 na Ba2 sa stabilnim izgledima.

"Poboljšanje kreditnog rejtinga od strane Moody'sa, jasna je potvrda da je rejting agencija prepoznala napore Uprave Zagrebačkog holdinga i ostvarene rezultate u financijskom i operativnom restrukturiranju Društva. Povećanje rejtinga također je i rezultat snažne i značajne podrške Grada Zagreba koji je u procesu restrukturiranja tijekom 2016. godine izdao garanciju pri emitiranju korporativnih obveznica", navodi se u priopćenju Holdinga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki problemi Novi problemi sa odvozom otpada u Zagrebu: Iz Holdinga najavili zastoj, objasnili i razlog Slika nije dostupna Radnici na terenu Ponovno popucale cijevi u Zagrebu: Građani bez vode u više kvartova

U Holdingu ističu kako je obveznica Zagrebačkog holdinga pobudila  "veliki interes investitora koji je snažno nadmašio ponuđenih 1,8 milijardi kuna"

"Taj uspjeh predstavlja i povijesnu transakciju na hrvatskom tržištu kapitala te je praćen priznanjem hrvatske investitorske javnosti", poručuju iz Holdinga.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene