Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kreditna agencija Moody's u svom jučer objavljenom izvješću, povećala je ocjenu Zagrebačkog holdinga sa Ba3 na Ba2 sa stabilnim izgledima.


"Poboljšanje kreditnog rejtinga od strane Moody'sa, jasna je potvrda da je rejting agencija prepoznala napore Uprave Zagrebačkog holdinga i ostvarene rezultate u financijskom i operativnom restrukturiranju Društva. Povećanje rejtinga također je i rezultat snažne i značajne podrške Grada Zagreba koji je u procesu restrukturiranja tijekom 2016. godine izdao garanciju pri emitiranju korporativnih obveznica", navodi se u priopćenju Holdinga.

Vezani članci Dario Juričan Juričanu kazna od 700 kuna zbog šatora: "To je stari hrvatski običaj, neka posvjedoče Klemm i Glogoški" Dario Juričan proveo noć pred Holdingom - 1 Dario Juričan proveo noć pred Holdingom pa najavio svoj sljedeći korak: "Narod traži da bude masnih prstiju!"

U Holdingu ističu kako je obveznica Zagrebačkog holdinga pobudila  "veliki interes investitora koji je snažno nadmašio ponuđenih 1,8 milijardi kuna"

"Taj uspjeh predstavlja i povijesnu transakciju na hrvatskom tržištu kapitala te je praćen priznanjem hrvatske investitorske javnosti", poručuju iz Holdinga.