Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poboljšanje odnosa

Kramarić preuzeo dužnost veleposlanika RH na Kosovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Kramarić službeno je preuzeo dužnost prvog veleposlanika Republike Hrvatske na Kosovu, pri čemu je istaknuo kako će se usredotočiti na poboljšanje odnosa Hrvatske i Kosova.

'Veoma sam počašćen što sam od danas i službeno preuzeo dužnost prvog veleposlanika Republike Hrvatske na Kosovu, čiju je neovisnost priznala u ožujku prošle godine', rekao je Zlatko Kramarić.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Prištini pozvali na akciju Užas u susjedstvu: Petorica silovala djevojčicu usred bijela dana, tisuće ljudi prosvjeduju na ulicama Mama's - 1 Miran prosvjed Maštovit odgovor na crveno svjetlo iz EU-a: Vlasnik restorana u Prištini uveo vize veleposlanicima Unije

Kramarić je istaknuo da će njegov angažman biti usredotočen na produbljivanje odnosa Hrvatske i Kosova, a posebice na poboljšanje gospodarske suradnje.

'Mi smo na Kosovu dobrodošli i zato me dolazak na Kosovo veseli i dodatan je izazov za rad', rekao je veleposlanik Kramarić uoči prvih službenih sastanaka s najvišim kosovskim dužnosnicima koji bi se trebali održati sljedećih dana u Prištini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene