Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja može biti i bolja

Kotromanović primio kineskog veleposlanika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović primio je danas veleposlanika Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj Shena Zhifeija, koji mu je čestitao na imenovanju te rekao kako vjeruje da će odnosi dviju zemalja i dalje napredovati.

Veleposlanik Zhifei rekao je kako su odnosi na području obrane posebno važni i za sveukupne odnose dviju zemalja, priopćeno je iz MORH-a. Istaknuo je kako je jedan od prioriteta veleposlanstva Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj upravo privlačenje kineskih ulagača i ulaganje u Hrvatskoj.

Veleposlanik Zhifei podsjetio je i na uspješan prošlogodišnji posjet visokoga kineskog vojnog izaslanstva Republici Hrvatskoj, s potpredsjednikom Središnje vojne komisije NR Kine, generalom zbora Xu Caihouom na čelu.

Ministar Kotromanović istaknuo je kako je suradnja dviju zemalja dobra te da se zasigurno još može poboljšati, i u obrani i u gospodarstvu.

Izvijestio je veleposlanika o prioritetima u radu tog ministarstva, aktualnim temama vezanim uz ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju te o aktivnostima vlade kad je riječ o jačanju gospodarstva. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umjesto Milanovića Kotromanović spustio Predsjednici za MiG-ove: "Ponaša se baš kao da je pala s kruške. Dva MiG-a pala su dok je bila u Vladi HDZ-a, pao je i helikopter" Hrvatski vojnici (Foto: Pixell) OGLASIO SE I MORH Hoće li Hrvatska pod krinkom "sigurnosne kulture" na mala vrata uvesti obvezni vojni rok?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene