Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije moglo prije'

Kosor: Sve sam dubinski snimila i držim uzde u rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Više se ne može čekati ni sekunde!', poručila je predsjednica Vlade, Jadranka Kosor, govoreći o mjerama koje je predstavila prije tri dana, na otvorenju poslovne konferencije Windays u Rovinju.

Iako se slaže da su te mjere trebale biti već odavno poduzete, Kosor je rekla kako s njihovim provođenjem ide do kraja, s konsenzusom ili bez njega. 'Zašto s ovim programom sada? Dakle, je li to moguće bilo napraviti u sedmom mjesecu ili u devetom mjesecu prošle godine, tj. na početku mog mandata? Nije. Reći ću vrlo slikovito zašto nije. Jer tek sada nakon što sam sve konce pohvatala, nakon što sam sve dubinski snimila, odozgo, odozdo, s lijeve i desne strane, nakon što sam, slikovito rečeno, uzjahala tog konja i držim uzde čvrsto u rukama, mislim da mogu reći da se konj može usmjeriti u pravom smjeru', rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Dani komunikacija u Rovinju - 1 Nagrade se dijele u 5 kategorija Počeli su Dani komunikacija, Rovinj je u sljedeća tri dana središte svijeta za sve u industriji komunikacija Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ

>> Direktori u nezavidnom položaju: Slušati Kosor ili kolektivni ugovor

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene