Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosor razgovarala s pirotehničarima Mungosa o njihovim problemima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na traženje pirotehničara Mungosa potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je njihove predstavnike u Vladi i s njima razgovarala o isplati zaostalih plaća za travanj i svibanj ove godine, te o iznalaženju trajnog rješenja za problem djelatnika Mungosa.

Potpredsjednica Kosor dala je podršku u rješavanju problema pirotehničara, dodavši da je to i u interesu Vlade RH, priopćeno je Vladinog Ureda za odnose s javnošću. Kazala je da će se radnicima isplatiti zaostale plaće. U razgovoru s potpredsjednicom Kosor pirotehničari su zahvalili na podršci.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Slika nije dostupna Pirotehničari Mungosa nisu dobili dvije plaće, nastavljaju prosvjed

Razmatrani su modeli budućeg poslovanja tvrtke, a pirotehničari su iznijeli i prijedloge za trajno rješavanje problema, navodi se u priopćenju.

Nadzorni odbor AKD Mungos na jučerašnjoj je sjednici jednoglasno smijenio dosadašnjeg direktora tvrtke Dubravka Milokovića, a u zaključku je navedeno da su razlozi za smjenu narušeni odnosi između radnika i direktora tvrtke, što dovodi u pitanje njezin rad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene