Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet krku

Kosor: Poticat ćemo projekte za kvalitetan život na otocima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka u posjetu Krku nije htjela komentirati veliku nogometnu blamažu, ali je ponovno animirala turiste, ovog puta bez razgovora na engleskom koji je i danas hit na internetu.

Što je sigurno, sigurno je. Premijerka Jadranka Kosor na Krku je promovirala novi način komunikacije s turistima. Posjetila je vrtić u Puntu, a  taj početni zadatak čini se nikome nije teško pao. Doduše, u jednome su trenutku mališani iskreno zabrinuli premijerku kad ih je pitala gdje su vidjeli morskog psa. 'Vidio sam ga u akvariju,' rekao je jedan mališan.

Pročitajte i ovo Krk Policija istražuje Bizarna krađa s terase u Krku: Netko je odnio kameni sudoper star oko 100 godina, a ni vrijednost mu nije malena Tuširanje na plaži - 1 ekologija ili ekonomija? Troše previše vode, pa na plažama uvode naplatu tuširanja

Olakšanje je bilo samo kratkotrajno jer već je idući zadatak, obilazak stare derutne škole, i premijerki i ministrima zadao nove glavobolje. U nadi kako će škola vrlo skoro zasjati novim sjajem, konvoj su učenici srdačno otpratili. A srdačno je dočekan i u Staroj Baški koja je konačno dobila 12 i pol milijuna kuna vrijednu vodospremu.

'Sigurno da je Vladi u interesu da se na otocima ostaje, da se na otocima dobro živi i zato ćemo i dalje, kako god je teško, osobito poticati sve one projekte koji su važni za osiguravanje kvalitetne infrastrukture,' rekla je premijerka Kosor. Trebalo je još samo pokrenuti pogon, pa se konačno moglo na trenutak i predahnuti.

Posjet Krku premijerka je završila posjetom franjevačkom samostanu i muzeju na otočiću Košljunu, a na odlasku svim je Krčanima zaželjela ne samo dobru, već izvrsnu turističku sezonu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene