Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neraspoložena premijerka

Kosor se 'obračunala' s glasnogovornikom i poslala ga pred novinare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor nervozno je reagirala na novinarsko pitanje o optužbama od strane predsjednika da je zabranila ministrima sastanake s njim.

Na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV, premijerka je nervozno odgovorila kako je ispod svake razine da ona odgovara na tračeve. Kosor je upitana i hoće li sad ministru kulture Jasenu Mesiću zabraniti otvaranje Splitskog ljeta, kao izaslaniku predsjednika Josipovića, ona je odgovorila kako Mesić ne može nikako biti predsjednikov izaslanik, već samo izaslanik Vlade.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Andrej Plenković i Zoran Milanović "spustite loptu" Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost i dalje je na čekanju. Državni vrh se prepire, a bivši dužnosnici otkrivaju kakva je prije bila praksa

Premijerku su prisutni novinari upitali i danas preminulom Đuri Brodarcu, no ona je već bila ušla u automobil, 'obračunala' se sa svojim glasnogovornikom Mladenom Pavićem i poslala ga da pita novinare što su htjeli pitati u vezi s tim. Kako je zatražen komentar, Kosor je odbila komentirati, već je preko Pavića samo poručila da je to već učinio ministar Dražen Bošnjaković.

Premijerka Kosor danas je bila na petoj obljetnici grada Otoka pored Vinkovaca te otvorenju tvornice furnira u tom gradu.

Predsjednik Josipović danas isto tako nije bio raspoložen za davanje izjava, prilikom svojeg posjeta 432. obljetnici grada Karlovca. Na pitanja o sastancima s ministrima nije odgovarao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene