Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Milanoviću i drogama

Kosor: Nema lakih i teških droga, to je kazneno djelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas kako ne stigne komentirati izjave čelnika SDP-a Zorana Milanovića, budući da vlada svakodnevno ima puno posla. Osvrnula se i na pitanje dekriminalizacije lakih droga.

'Kud bih stigla kad bih svakoga dana komentirala što kaže Milanović. Mi svakodnevno intenzivno radimo, imamo puno posla i pripremamo se za ulazak u EU', rekla je Kosor novinarima upitana da komentira izjave šefa oporbe o tome da je SDP spreman za preuzimanje vlasti bez obzira na to kad će biti izbori. 'Što se tiče izbora, njih treba pričekati i dočekati, dakako, a do tada vlada mora raditi svoj posao, a to i činimo i danas', rekla je.

Komentirajući SDP-ov stranački skup na Jezerčici premijerka Kosor je podsjetila da smo jučer proslavili 20. obljetnicu Oružanih snaga Republike Hrvatske te upitala 'kako to da nisu bili s nama'. 'Kako to da su baš taj dan iskoristili za podjelu fotelja?', kazala je Kosor.

Na pitanje ustraje li na protivljenju dekriminalizaciji manjih količina lakih droga, Kosor je ustvrdila kako 'nema lakih i teških droga, većih i manjih količina'. 'Stav je HDZ-a, nakon pripreme materijala radne skupine, da je posjedovanje droge kazneno djelo i da se trebamo boriti za svakoga čovjeka', rekla je Kosor . (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene