Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika SDP-a

'Kosor je vrhunska zapisničarka, ali je nedorasla za premijerku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sedam godina vladavine HDZ-a Hrvatska je unazađena za deset godina, rekli su saborski zastupnici SDP-a komentirajući prvih godinu dana rada Vlade na čelu s premijerkom Kosor.

Građani su kroz harač nepovratno kreditirali državu s dvije milijarde kuna, osamdeset posto umirovljenika prima mirovine manje od minimuma dostatnog za život, nestalo je 100 tisuća radnih mjesta. Riječki SDP-ovci traže raspisivanje izbora.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

'Jadranka Kosor je dobra spikerica, vrhunska zapisničarka ali potpuno nedorasla funkciji premijerke. Za 365 dana njenog premijerskog mandata uvjerila je u to 820 tisuća građana koji su joj poručili da nisu zadovoljni njenim radom,' rekao je Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a. 'Jadranka Kosor sa starim ministrima diže troškove, prelazi 120 milijardi, a prihodi se spuštaju prema 100 milijardi.To su naši deficiti koje će trebati platiti,' rekao je Slavko Linić, saborski zastupnik SDP-a.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene