Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema nekim medijskim napisima, Ljubo Jurčić bit će smijenjen s mjesta predsjednika NO Podravke, a na njegovo mjesto navodno dolazi Nadan Vidošević.


O Jurčićevoj smjeni izvijestio je Jutarnji list, ne pozivajući se na konkretne izvore, već navodeći kako se radi o dogovoru premijerke Jadranke Kosor i Josipa Friščića. Ljubo Jurčić je u telefonskoj izjavi za Dnevnik.hr rekao da je o svemu doznao od novinara, dok u krugu Nadana Vidoševića tvrde kako to nije istina.

Vezani članci General Turalija smijenjen zbog droge u vojsci - 5 Zbog droge u Hrvatskoj vojsci pale i prve smjene: Dužnosti razriješen brigadni general Perica Turalija, no hoće li to biti sve? Policija / Ilustracija Smijenjen šef zadarske krim policije, objavljeni detalji: Vozio pod utjecajem alkohola, nije bio na dužnosti...

'Meni to nitko iz Vlade nije rekao niti javio. To sam čuo od novinara. Posao sam u Podravci preuzeo kako bih pomogao, a koliko moj mandat u Nadzornom odboru traje, to je na odluci onih koji su me tamo i postavili', rekao nam je Ljubo Jurčić. Dodao je kako nema saznanja niti o tome da je u igri za njegovo mjesto Nadan Vidošević, već da mu je čudno da bi to bio netko iz Kraša.

'To nema veze s istinom', kratko i rezolutno nam je odgovorila Matrina Sokač Saraga, glasnogovornica Nadana Vidoševića te dodala, kako je i ona za čitavu stvar saznala od novinara. Vidoševićeve reakcije na sjedanje na čelo NO Podravke, nije htjela prenositi.