Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi gospodarski razvoj

Kosor: Hrvatska će 2011. izaći iz krize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor pozvala je sve, a posebno bankare da se uključe u program gospodarskog razvitka Hrvatske.

Dan nakon što je proglašena počasnom građankom Knina, predsjednica Vlade Jadranka Kosoru utorak ujutro i poslijepodne položila je kamen temeljac za stambeno zbrinjavanje 80-ak kninskih obitelji, projekt vrijedan više od 30 milijuna kuna, te potom obišla gradilište projekta poboljšanja sustava vodoopskrbe, odvodnje i izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Kninu.

Pročitajte i ovo Povećala se potrošnja podaci DZS-a Hrvati troše kao da nema sutra, raste i BDP Victoria Zinchuk U Dnevniku Nove TV Direktorica EBRD-a u Hrvatskoj o utjecaju krize na gospodarstvo: "Nemojmo se zavaravati, vidjeli smo što se događa s cijenama plina"

Nakon potpisivanja ugovora o dodjeli nepovratnih sredstava za poduzetničke zone u Dalmaciji, vrijednih gotovo šest milijuna kuna, premijerka Kosor pozvala je sve, a posebno bankare da se uključe u program gospodarskog razvitka Hrvatske.

Rekla je da vjeruje da će, nakon što je Hrvatska završila pregovore s Europskom unijom, sada uslijediti i gospodarski razvitak Hrvatske i da će Hrvatska u 2011. godini izaći iz krize. Nakon potpisivanja ugovora o poduzetničkim zonama premijerka nije htjela dati izjave novinarima. (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene