Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 650 stručnjaka

Konferencija Hewlett-Packarda nadmašila sva očekivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HP danas je na konferenciji HP 360° ugostio više od 650 stručnjaka informacijske tehnologije, poslovnih gostiju i novinara iz cijele Hrvatske i regije. Sada već tradicionalna, 4. po redu poslovno-tehnološka konferencija predstavila je najnovije trendove u IT industriji i novosti iz svijeta HP tehnologija.

Konferenciju  je otvorio Boris Bauk, direktor tvrtke Hewlett-Packard Hrvatska koji je u svom uvodnom predavanju izjavio: 'HP je vodeća tehnološka kompanija u svijetu i ovako veliki odaziv na ovoj konferenciji pokazuje kako smo i u Hrvatskoj mnogima strateški partner u njihovom poslovanju. Imamo ljude, imamo ideje i imamo tehnologiju koja mnogima pomaže u ostvarivanju poslovnih ciljeva - a naš je cilj i dalje biti najbolji u tome.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAPALIO SE SERVER Izbio požar u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, vatrogasci na terenu, svi zaposlenici izašli iz zgrade Slika nije dostupna Napuštaju i razvoj WebOS uređaja Šok iz HP-a: Razmišljaju o povlačenju s tržišta osobnih računala!

Nakon uvodnog predavanja HP-ovi regionalni direktori predstavili su glavne smjernice nastupa tvrtke HP na tržištima regije. Najveći dio predavanja i radionica održali su HP-ovi stručnjaci iz Hrvatske, pokazući time kako svojim znanjem i iskustvom mogu klijentima ponuditi najbolju moguću uslugu.

Sudionici konferencije imali su priliku upoznati se s najnovijom tehnologijom, a jedan od noviteta bio je i HP ProLiant Gen8 poslužitelj koji potpuno mijenjaju globalno tržište servera.

Tijekom konferencije sudionici su imati priliku vidjeti na koji način Hewlett Packard stvara kompletan plan razvoja računarnog oblaka u organizaciji.

Tvrtka HP osmišljava nove načine na koje će tehnologija imati smislen utjecaj na ljude, tvrtke, vladajuće strukture i društvo. Kao najveća svjetska tehnološka tvrtka, HP usklađuje portfelj koji pokriva područja ispisa, osobnog računarstva, softvera, usluga i IT infrastrukture u približavanju oblaku i povezanosti, te kreira jedinstvena, sigurna i sadržajna iskustva za povezani svijet. Više informacija o HP-u može se naći na internetskoj stranici www.hp.com.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene