Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vinka Cetinski i ostali osumnjičeni u aferi preprodaje zemljišta u Istri ponovno su se pojavili pred istražnim sucem.


Cetinski je tri sata dopunjavala svoju obranu i odbacila sve optužbe. Istražni sudac sutra najkasnije do dvanaest sati mora odlučiti hoće li pokrenuti istragu i odrediti jednomjesečni pritvor. U izjavi za Novu TV Danko Končar kaže da mu je žao zbog ovakvog ishoda, no tvrdi da nije imao izbora.

Vezani članci Zapljena kokaina - 5 FOTO Skrivao kokain u bačvama: Policija objavila kako su u više navrata pronašli ukupno 120 kilograma droge Slika nije dostupna Vinka Cetinski ostaje u pritvoru još najmanje 72 sata

Končar je naglasio kako je pokušavao mirno riješiti problem, no kad su to odbili, istinu će, kaže, dokazati sud. 'U ovom što se sad događa nema ništa novo. Samo se rasčišćava mali dio jedne kompleksne situacije', kazao je Danko Končar.

Pojavila se i informacija da će Končar zatražiti zapljenu imovine obitelji Cetinski kako bi mogao naplatiti svoja potraživanja. 'Nikakav takav prijedlog ne postoji. Taj prijedlog je odbačen u parničnom postupku na Trgovačkom sudu u Pazinu i to svi znaju', kazao je odvjetnik Vinke Cetinski Ljubiša Drageljević.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju