Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naravno da ne možemo biti zadovoljni rezultatima, ali recimo da su očekivajući, rekao je SDP-ov Zlatko Komadina.


Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izjavio je u ponedjeljak da u SDP-ovoj koaliciji ne mogu biti zadovoljni rezultatima izbora za Europski parlament, a svaki su izbori poruka, ali i pouka.

Vezani članci Zlatko Komadina Komadina: "Broj kandidata govori o demokratičnosti SDP-a. Ima ih za svačiji ukus" Konferencija župana Zlatka Komadine i pročelnice za odgoj i obrazovanje Edite Stilin - 1 Komadina: Za škole kojima je osnivač Primorsko-goranska županija osigurane su maskice i dezinficijensi

'Naravno da ne možemo biti zadovoljni rezultatima, ali recimo da su očekivajući', rekao je Komadina. 'Odgovornost je svačija, i moja, i predsjednika Milanovića i predsjednika Karamarka, i bilo kojeg lidera stranke', kazao je Komadina podsjetivši da je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar već povukao potez u tom smislu.

VIDEO Tomašić si već zadala prve zadaće, Petir zahvalila onima koji su molili za nju

Komadina je ocijenio da su svaki izbori odraz nacionalne političke scene, preslika odnosa među strankama i u svakoj od stranaka, kao i odraz zadovoljstva birača radom Vlade.

Komadina je na konferenciji za novinare komentirao i navodnu mogućnost prestanka proizvodnje u Rafinerije nafte Rijeka u Urinju, naglasivši kako MOL-ova rafinerija u Budimpešti radi, a Inina rafinerija u Urinju ne radi, iako može raditi.

HDZ: Izborna pobjeda potvrđuje da smo na pravom putu

'Ina je prevažna nacionalna kompanija da bi se moglo dopuštati takvo ponašanje onoga koji je čudnim ugovorima stekao većinsko pravo upravljanja', rekao je Komadina.

Hrvatska tu nema što čekati nego treba dati rok Ini, primjerice od šest mjeseci do godine dana, za jamstvo da će realizirati investiciju, odnosno raspisati natječaj i potpisati ugovor o završetku zadnje faze modernizacije, što jedino jamči nastavak proizvodnje u rafineriji, istaknuo je Komadina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook