Predsjednica je spremno pozirala s navijačima na riječkim ulicama. Hrvatska reprezentacija danas igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. protiv Slovačke na Rujevici. Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.

Galerija


Kolinda Grabar Kitarović, trenutna predsjednica koja se bori za novi mandat i vatrena navijačica hrvatske reprezentacije u Rijeci se na ulici fotografirala s navijačima koji iščekuju utakmicu Hrvatske sa Slovačkom na Rujevici.

Vezani članci Darivanje krvi, ilustracija - 2 U Rijeci nedostaje zaliha krvi: Pozivaju se građani da od danas do četvrtka daruju krv i nekome spase život Ivan Čorkalo Jesu li navijači na Trgu bana Jelačića kršili mjere? "Prvih par redova je bilo diskutabilno, ostalo sve pod kontrolom"

Hrvatska reprezentacija igrat će odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. Unatoč kiši očekuje se da uvjeti za igru budu dobri.

Hrvatska je upravo protiv Slovačke u rujnu odigrala jednu od svojih najboljih utakmica uopće, no ovo će biti sasvim drukčiji dvoboj. Onih 4:0 iz Trnave pamte dobro i Slovaci koji su željni uzvrata, a eventualnom pobjedom došli bi pred vrata raja i plasmana na Euro.

Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.