Predsjednica je spremno pozirala s navijačima na riječkim ulicama. Hrvatska reprezentacija danas igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. protiv Slovačke na Rujevici. Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.

Galerija


Kolinda Grabar Kitarović, trenutna predsjednica koja se bori za novi mandat i vatrena navijačica hrvatske reprezentacije u Rijeci se na ulici fotografirala s navijačima koji iščekuju utakmicu Hrvatske sa Slovačkom na Rujevici.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović o pomilovanju Bandića (Foto: Dnevnik.hr) Kolinda Grabar-Kitarović na pitanje o Bandiću: ''Jeste li ozbiljni novinari ili Radio Mileva?'' Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednica govori protiv izvorišnih osnova Ustava? "Trebala bi integrirati naciju, a ne ju do kraja posvađati"

Hrvatska reprezentacija igrat će odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. Unatoč kiši očekuje se da uvjeti za igru budu dobri.

Hrvatska je upravo protiv Slovačke u rujnu odigrala jednu od svojih najboljih utakmica uopće, no ovo će biti sasvim drukčiji dvoboj. Onih 4:0 iz Trnave pamte dobro i Slovaci koji su željni uzvrata, a eventualnom pobjedom došli bi pred vrata raja i plasmana na Euro.

Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.