Kolinda Grabar-Kitarović izabrana je u upravno vijeće Concordia grupe. Njihov godišnji samit održava se u New Yorku.


Kolinda Grabar-Kitarović izabrana je u upravno vijeće Concordia grupe. O svojem novom angažmanu bivša se predsjednica pohvalila na svojoj stranici na Facebooku.

Concordia je neprofitna i nevladina organizacija čije je djelovanje usmjereno poticanju javno-privatnih partnerstva između poslovnih, vladinih i neprofitnih organizacija za rješavanje najugroženijih i najhitnijih svjetskih problema. Najpoznatija je po svojem godišnjem samitu, koji se upravo održava u New Yorku.

Kolinda Grabar-Kitarović Grabar-Kitarović: "Zamjeram EU-u što još uvijek nisu otvoreni pregovori s BiH"

Kolinda Grabar-Kitarović 2 Pogledajte kako je bivša predsjednica Ukrajini čestitala Dan neovisnosti: "S Ukrajinom u srcu"

"Zajedno s izvanrednim vodstvom Concordije, nadam se da ću pridonijeti njezinoj misiji i strateškoj viziji društvenog utjecaja kroz promicanje smislenog dijaloga, međusektorskih partnerstva i izgradnju mostova unutar i između društava", komentirala je svoje imenovanje Grabar-Kitarović.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju