U Vinici u Varaždinskoj županiji idući vikend održava se 17. Međunarodni moto susret. Organizira ga Moto klub Bombelles Vinica.

Galerija


"Pozivamo Vas na već tradicionalni po redu 17.moto susret u organizaciji MK Bombelles. Dva dana zabave, druženja i svega ostalog", pozivaju na Facebooku. 

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL) HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Grabar-Kitarović iz Sinja poručila Škori: "Nekad treba pitati - gdje si bio kad je grmjelo? Neki su tada tamburali u Americi"

No na službenom plakatu manifestacije, među događajima manifestacije najavljuje se i Hot Erotic Show

Događaj je pod visokim pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, stoji dalje na plakatu. No kako doznajemo, o tom dijelu programa nisu obavijestili Predsjednicu. U njenom uredu o Erotic Showu nisu imali pojma dok su prihvaćali molbu za pokroviteljstvo. 

"Upravo zbog događaje koji ne zaslužuju podršku Predsjednika Republike, Ured Predsjednice Republike Hrvatske uveo je dodatne kriterije za dobivanje pokroviteljstva. Pokroviteljstvo ne može biti dodijeljeno događaju koji se organizira prvi put. Ured predsjednice Republike Hrvatske posebno uzima u obzir ima li događaj humanitarno obilježje. U slučaju za koji pitate ispunjena su oba kriterija. Organizator u zahtjevu navodi kako manifestaciju karakterizira humanitarno obilježje, Moto klub sudjeluje u raznim aktivnostima koje mladima u školama ukazuju na potrebu za odgovornom i sigurnom vožnjom, te isti događaj organiziraju 17. godinu za redom. S obzirom da je Ured Predsjednice naknadno, putem medija upoznat i sa dijelom programa programa koji Predsjednica Republike ne može podržati, ovim putem vas obavještavamo da povlačimo pokroviteljstvo za navedeni događaj", priopćili su iz Ureda predsjednice. 

U Moto klubu kažu da je došlo do zabune. Objašnjavaju da ove godine nisu ni planirali Erotic Show.

"Nema erotic showa i zabunom je na plakatu ostalo. Ove godine nismo ga planirali zbog toga jer je predsjednica trebala biti pokrovitelj", objašnjavaju u Moto klubu.