Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moto susret u Vinici

Ured Predsjednice ekspresno povukao pokroviteljstvo: "Nismo znali da je sex show dio programa"

Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Screenshot: Facebook Galerija 1/2 >>
U Vinici u Varaždinskoj županiji idući vikend održava se 17. Međunarodni moto susret. Organizira ga Moto klub Bombelles Vinica.

"Pozivamo Vas na već tradicionalni po redu 17.moto susret u organizaciji MK Bombelles. Dva dana zabave, druženja i svega ostalog", pozivaju na Facebooku. 

Pročitajte i ovo Milanović o Kolindi - 7 Oštre izjave Bivši ruski veleposlanik komentirao eksplozivne optužbe bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

No na službenom plakatu manifestacije, među događajima manifestacije najavljuje se i Hot Erotic Show

Događaj je pod visokim pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, stoji dalje na plakatu. No kako doznajemo, o tom dijelu programa nisu obavijestili Predsjednicu. U njenom uredu o Erotic Showu nisu imali pojma dok su prihvaćali molbu za pokroviteljstvo. 

"Upravo zbog događaje koji ne zaslužuju podršku Predsjednika Republike, Ured Predsjednice Republike Hrvatske uveo je dodatne kriterije za dobivanje pokroviteljstva. Pokroviteljstvo ne može biti dodijeljeno događaju koji se organizira prvi put. Ured predsjednice Republike Hrvatske posebno uzima u obzir ima li događaj humanitarno obilježje. U slučaju za koji pitate ispunjena su oba kriterija. Organizator u zahtjevu navodi kako manifestaciju karakterizira humanitarno obilježje, Moto klub sudjeluje u raznim aktivnostima koje mladima u školama ukazuju na potrebu za odgovornom i sigurnom vožnjom, te isti događaj organiziraju 17. godinu za redom. S obzirom da je Ured Predsjednice naknadno, putem medija upoznat i sa dijelom programa programa koji Predsjednica Republike ne može podržati, ovim putem vas obavještavamo da povlačimo pokroviteljstvo za navedeni događaj", priopćili su iz Ureda predsjednice. 

U Moto klubu kažu da je došlo do zabune. Objašnjavaju da ove godine nisu ni planirali Erotic Show.

"Nema erotic showa i zabunom je na plakatu ostalo. Ove godine nismo ga planirali zbog toga jer je predsjednica trebala biti pokrovitelj", objašnjavaju u Moto klubu.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene