Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijačica Grabar-Kitarović

Predsjednica otputovala u Rusiju: "Vatrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu"

Kolinda Grabar-Kitarović otputovala u Rusiju (Foto: Facebook)
Kolinda Grabar-Kitarović otputovala u Rusiju (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović otputovala u Rusiju (Foto: Facebook) Kolinda Grabar-Kitarović otputovala u Rusiju (Foto: Facebook) Foto: Facebook Predsjednica optutovala u Rusiju (Foto: dnevnik.hr) Predsjednica optutovala u Rusiju (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Predsjednica optutovala u Rusiju (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u Rusiju na utakmicu Hrvatske i Danske.

"Vatrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu", napisala je u nedjelju ujutro na svom Facebook profilu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, uz fotografiju svog tima u zrakoplovu, na putu prema Rusiji gdje danas Hrvatska nogometna reprezetnacija igra u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva s Danskom.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

U manje od pola sata objava je prikupila 1,3 tisuće likeova, nakon sat vremena broj likeova se popeo iznad 4000, a nema sumnje da će ih biti puno više.

Iz Ured predsjednice poručili su kako se radi o privatnom posjetu i da je Predsjednica platila aranžman, let avionom i ulaznicu za utakmicu te da s njom ide njena šefica protokola.

Dnevnik Nove TV pitao je što je s osiguranjem i tko snosi te troškove s obzirom na to da je neminovno da osiguranje ide s njom. No, to u Uredu predsjednice uopće nisu htjeli komentirati.

Po dolasku u Rusiju Predsjednica se susrela s izbornikom Zlatkom Dalićem i i njegovim pomoćnikom Draženom Ladićem.

Priopćenje iz Ureda: Predsjednica putuje privatno kao navijačica

Da Predsjednica putuje u Rusiju ranije je priopćeno iz njezina Ureda.

"Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koji će se održati između reprezentacija Hrvatske i Danske u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine u Nižnjem Novgorodu.

Predsjednica Republike u Rusku Federaciju putuje privatno kao navijačica i sama će snositi troškove", priopćili su iz Ureda.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene