Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović
Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je operirala vrat na zagrebačkom KBC-u Rebro.


Bivša predsjednica Republike i članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović operirana je u petak u KBC-u Zagreb, doznaje Jutarnji list. Liječnici su joj operirali vrat, a operacija je prošla u redu te će Grabar-Kitarović na kućnu njegu biti puštena već u subotu. Nakon operacije će se nekoliko mjeseci oporavljati.

Vezani članci Ornela Vištica Nevjerojatna transformacija: Naša glumica postala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović! Katarina Kitarović (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Bivša je predsjednica podvrgnuta operacijskom zahvatu kojim se olakšava pritisak diska na korijene živaca, odnosno leđnu moždinu, piše Jutarnji.

Inače, prije tri godine liječnici su upozorili bivšu predsjednicu da mora usporiti s predsjedničkim obvezama zbog hernije diska koju su pronašli u vratnom dijelu kralježnice, a otkrili su i manju herniju u donjem dijelu kralježnice, pisao je tada Večernji list.

Tada nije bilo potrebe za operativnim zahvatom, a bivša je predsjednica išla na fizikalnu terapiju zbog boli koja se iz vrata širila u desnu ruku.